Aiheena roikkuvat hernepussit

Jatketaan taas juttu aiheesta rintojen kohotusleikkaus.

 

Thaimaassa oli yksi allaskeskustelu erään neitokaiset kanssa rintojen kohotusleikkauksesta. Hänellä oli hyvin tälläinen tyypillinen propleema,  kun roikkuvat hernepussit. Hän oli ottanut silikonit muutama vuosi takaperin ja paino oli jojoillut sen jälkeen parikymmentä kiloa ees sun taas. Tästä johtuen tietenkin iho oli myös virunut ja venynyt ja rinnan yläosasta kun otti kiinni, niin näki että olo oli kuin bulldogilla. Ylimääräistä nahkaa olisi riittänyt yhdelle jos toiselle. Hän tietenkin, niin kuin moni muukin haaveili terhakoista rinnoista. Hän oli käynyt konsultaatiossa jo, että mitä asialle voisi tehdä. Vastaukset oli nämä kaksi: isommat implantit tai lollipop nosto.

 

Näinhän se on, että moni luulee että kun ottaa silikonit, rinnat popsahtavat kymmenen senttiä ylöspäin kiinteiksi terhakoiksi täydellisiksi palloiksi. Näinhän ei tietenkään ole. Ainoastaan jos sinulla on todella pienet omat rinnat, niin silloin implantti tietenkin täyttää juuri sen verran kuin halutaan, eikä suurempia operaatioita tarvita. Suurella osalla rintaleikkkaukseen haluavilla on kuitenkin yleensä imetys tai iso painonpudotus tausta. Tai iso eriparisuus rinnoissa, jonka vuoksi korjaukseen halutaan. Myöskin on aika suuri harhakäsitys siitä, että rinnoista saisi juuri sellaiset kun lehden kuvassa tai kaverilla. Ei saa, sinulla on sinun vartalo ja niitä asioita voidaan fiksata tai parantaa huomattavasti, mutta ihmeitä ei kirurgikaan pysty tekemään.

 

Ensinnäkin pitää muistaa ja miettiä juuri sitä, että elämässä on erilaisia vaiheita ja erilaisia kehonmuotoja joissa elät. Painonnousua, painon laskua, sairauksia, raskauskia yms. Mikä muokkaa aina kehoa rankasti. Toki aina voi treenata ja tehdä asioille aina jotain, mutta elämä ei aina mene niin kun on suunnitellut. Pitää hyväksyä, että täällä ollaan elämistä varten ja se saakin näkyä.

Jotta kuitenkin voimme parantaa elämänlaatuna ja korjata niitä asioita joista emme pidä, on erilaisia ratkaisuja esimerkiksi näihin roikkuviin hernepusseihin, oli ne sitten luojanluomat tai laitettu fylliä jo aikaisemmin.

Eli voi laittaa isomman implantin täyttääkseen sen roikkuvan nahan, mutta tätä en suosittelisi. Koska ei se sitä riippu efektiä korjaa, vaan sitten sinulla on vaan vähän isommat riippuvat pussit. Sekä usein jouduttaisiin laittamaan kunnon ”pornotissit”, jotta asia korjaantuisi ja aika harva haluaa niin silmiin pistävän isoja rintoja. Tähän ratkaisuun usein ihmiset päätyy, koska se on helpoin ja nopeiten paraneva.

Jos sitten haluaa sen oikean rintojen kohotuksen, niin joko ankkuri leikkaus tai lollipop nosto on usein ainoa vaihtoehto. Silloin joudutaan tekemään nännien siirto ja ottaa ylimääräistä nahkaa pois, jotta rinta saadaan nostettua paikalleen. Tässä täytyy muistaa, että arvet ovat näkyvät. Myöskin toipumisaika on hyvin hyvin pitkä. Myöskin leikkauksen jälkeinen aika on hyvin karun näköistä, joten siihen kannattaa henkisesti valmistautua ja elämäntilanne myöskin sellainen, että haavoja on aikaa hoitaa.

Nosto sisäisesti mikä minulle esimerkiksi tehtiin, on hyvin harvoin mahdollinen. Minulta siis leikattiin alarinnasta siivut pois ja kurottiin sisäkautta rintaa ylemmäs. Tämä onnistuu vain jos oma rinta on sen mallinen, että sitä voi hieman kääntää alaspäin, eli nännit jää vielä oikealle korkeudelle. Arpi on tässäkin tapauksessa pitkä. Mutta jää täysin rinnan alle piiloon. Leikkauksesta kokonaan toipuminen kesti kuitenkin kolme kuukautta, joten pieni operaatio ei ollut tämäkään. Toki kuukauden jälkeen pystyin jo elämään normaalia elämää, mutta kovaa treenaaminen tai ponnistelu ei tullut kysymykseenkään, vasta kuin kolmen kuukauden jälkeen.

 

Useinkaan hyvät kirurgit ei suostu tekemään nuorille naisille ankkuri tai lollipop leikkausta, jos tilanne oikeasti ei ole paha. Sanovat vaan että oot liian nuori ja nätti, teeppä lapset ensin ja katsotaan sitten uudestaan. ☺️ Toki jos rinnat todella roikkuu tai on huomattavan eripariset leikkaus tehdään. Tietenkin myös lähtökohtaisesti silloin kun kyseessä on pienennys leikkaus, ei muita vaihtoehtoja ole. Arvet ei tietenkään mitään haittaa, muuta kuin esteettistä silmää. Niitäkin voi pikmentoida. Kuitenkin suosittelen kaikkia harkitsemaan ainakin kymmenen kertaa ja käymään konsultaatiossa. Ne on koko loppu elämän päätöksiä. ☺️

Aina pitää kuitenkin muistaa, että kehomme on vain ja ainoastaan meidän ja saamme tehdä sille juuri sitä mitä haluamme välittämättä toisten mielipiteistä. Jos rintojen korjaus tekee sinut onnelliseksi ja parantaa sinun elämänlaatua, tee se ! 😉

 

Itse olen ollut pelkästään ja vain tyytyväinen The Lookin palveluun. Suosittelen heidän konsultaatiota, se on hyvin rehellinen. Sekä kirurgit ja sairaala on hyvin osaava Tallinnassa.

 

Ihanaa alkavaa viikkoa. Eläkää itsellenne 💋

 

kuvat: Juho Tirkkonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*