Eläinrääkkäystä seuraavassa WOW jaksossa.

Olin hyvin yllättynyt eilen, kun avasin Ilta-lehden uutisen, miten meidän sarjassa kidutetaan käärmeitä tappamalla niitä hitaasti kivittämällä ja se on ihan hirveää eläinrääkkäystä.

Hyvin harhaan johtavan uutisen voit lukea tästä linkistä:

https://m.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201801072200650981_vd.shtml

No ihan nyt eka täytyy sanoa, ettei kyseinen toimittaja ole edes nähnyt jaksoa, ei ilmeisesti ensimmäistä eikä toista varmasti. Se julkaistaan vasta ensi sunnuntaina. Joten hän oli jättänyt journalistisen työnsä tekemättä, hän oli vain katsonut Ilta-Sanomien koosteen, jonka voit käydä katsomassa tästä linkistä:

 

https://www.is.fi/viihde/art-2000005515639.html

 

Mitä tähän eläinrääkkäykseen tulee, niin voin sanoa että olen koko elämäni ollut hyvin eläinrakas ja joskus myös eläinaktivisti. En rääkkäisi eläimiä mistään hinnasta!!! En ole edes syönyt lihaa 20- vuoteen. Joten eläimiä en tapa edes omaksi ruuaksi. En kannata eläintarhoja, en mitään norsuajeluita, hupimetsästyksiä, enkä mitään missä eläimet ovat ihmisten hupina kärsimässä koko elämänsä!

On ihan hiton eri asia, kun ihminen joka asuu , työskentelee ja on viidakossa 24/7 tappaa oman vihollisensa, eli tämän todella myrkyllisen ja vaarallisen käärmeen. Oltaisko voitu kiertää se meidän viidakko retkellä, juu oltaisiin. Mutta tämä opas joka siis itse asuu tässä samaisessa viidakossa, ei halunnut ottaa sitä riskiä, että käärme olisi hyökännyt ja joku meistä olisi menettänyt jalkansa tai kuollut. Tai seuraava joka polulla olisi kulkenut.

 

Täällä on hyvät ihmiset viidakon lait. Ei tämä ole mikään eläintarha. Se viidakko oli sen käärmeen koti ja myös tämän miehen. Joten jomman kumman piti väistyä. Hän ei missään nimessä halunnut kiduttaa eläintä. Hän yritti yhdellä iskulla tietenkin , mutta ei siinä onnistunut.

Tää eläinrääkkäys väite on aika kaukaa haettu ja koko artikkeli hyvin harhaan johtava. Kaikilla tosin saa olla omat mielipiteensä ja toivoisinkin että katsotte ensi sunnuntain jakson ja voitte sitten tehdä oman näkemyksemme asiasta.

Mitä itse tekisit jos maailman myrkyllisen käärme katselisi sinua silmiin ??

Kuvat: Juho Tirkkonen

Paikka: Nicaragua, ometepe

 

Jos ensimmäinen jakso on vielä näkemättä, niin sen pääsee katsomaan tästä. Ensi viikolla mennään sit viidakossa myrkkykäärmeiden ympäröimänä 😅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*