En halua sitä minkä kaikki voi saada.

Terveisiä Kyprokselta. 🙂

Eilen tosiaan tuli siirryttyä maan toiselle laidalle Ayia Napasta Pafosiin. Otin riskin ja niin sanotusti liftasin erään paikallisen miehen kyydissä noin nelisen tuntia. Moni sanoikin et oot ihan sekaisin, sehän vois olla vaikka mikä hullu. Mmm niin olis, tai sitten vaan ihan äärettömän kiltti ihminen, kenen kans sain vaihtaa ajatuksia elämästä monta tuntia. Onneksi jälkimmäinen kävi toteen.

 

Neljän tunnin aikana ehtii käydä keskustelun jos toisenkin ja aina kun uusia tuttavuuksia reissuilla kohtaa joudun aina kertomaan elämäntarinani, niin eilenkin. Olikin yllätys mitä mies vastasi kuunneltuaan minua hetken. Usein ihmiset sanoo, että oletpa onnekas tai aaah oon niin kateellinen sun elämälle! Hän sanoi ”onpa ihana tavata ihminen joka on noin tietoinen itsestään ja valinnoistaan. Sulla on todella itsevarmuutta siihen mitä teet ja se mitä teet on upeeta. Todella inspiroit, kun et ole ollenkaan hukassa.”

Olen miettinyt tuota lausetta tänään todella paljon. Ehkä kerrankin osasin ilmaista itseäni oikein tai hän ehkä oli astetta fiksumpi tyyppi.

 

Se on tosi totta, ettei mulla ole yhtään hukassa olo fiilis. Tiedän mitä haluan elämältä ja mikä tekee mut onnelliseksi. Yhteiskunnalliset paineet on unohtunut jo monta vuotta sitten. Eikä kenenkään mielipiteet hetkauta minua suuntaan tai toiseen. Tiedän missä on mun paikka maailmassa ja se on just näin, niin ku se on nyt. Vaikka päivittäisiä ongelmia on, niin kuin kaikilla muillakin ihmisillä työasiat, ihmissuhteet jne. Mulla on silti nyt tosi varma tunne, että teen sitä mitä mun kuuluu. Tatuointi mun sydämen päällä tarkoittaa just sitä, että sanon kaikkeen mahdolliseen YES. Haluan elää ja kokea kaiken mahdollisen.  Pitää jokaisen päivän suurena seikkailuna.

Se on aika hieno tunne se. Enkä aijo luopua siitä, vaikka kuinka elämä läiskis poskille. En anna periksi ikinä. Välillä itken tunti tolkulla suihkun lattialla ja mietin miten selviän jostain asioista, mutta en mä halua sitä minkä kaikki voi saada. Itselle tärkeät asiat kuuluukin jännittää ja stressata, se on vain alas painettua innostusta. Jos se ei tuntuisi miltään , sillä ei olisi mitään merkitystä.

Tällä hetkellä on juuri sellainen vaikea vaihe ja paljon asioita mitkä tarvisi saada nopeasti kuntoon.. Ja välillä tai joka toinen hetki oon ihan romuna ja miettiny et nyt on ihan riittävästi taakkaa yhdelle ihmiselle. Uskon kuitenkin, että kaikella on tarkoitus ja niin tälläkin. Lopulta kuitenkin kaikki tulee olemaan hyvin. Jos ne nyt ei ole, ei ole vielä loppu.

Oikein ihanaa pääsiäistä. Menkää itseenne ja miettikää ”kuka minä olen”. Se pitää itseltä aina silloin tällöin kysyä. Koska me muututaan jatkuvasti. 💋 Onneksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top