#FreeTheNipple

Long time no see ! Blogi on ollut pitkällä tauolla, johtuen siitä, että olen keskittynyt pelkästään videon tuottamiseen viimeisen puoli vuotta ☺️

Nyt kuitenkin tuntui, että kynä voisi sauhuta tärkeän asian puolesta. Nimittäin nännien.

Ah, kyllä ne ihanat nipukat jotka meiltä kaikilta löytyy. Olit sitten nainen, mies, trans nainen, trans mies, moon sukupuoli, homo, hetero, bi  jne. Ne on meillä kaikilla. Iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta ja sukupuolesta riippumatta.

Miehet ovat saaneet kulkea ilman paitaa iät ajat, olivat sitten homoja tai heteroita ja heidän nänninsä on täysin neutraalit ne ei hätkäytä ketään. Lapset myös. Lasten nännit on mitään sanomattomat, olit sitten tyttö tai poika. Ilman paitaa saa hillua ihan missä tahansa.

Koska se sitten muuttuu? Miksi minä en saa olla ilman yläosaa rannalla, niin kuin 10-vuotias tyttö? Onko se koko kysymys? Minä olen ihan yhtä matala kuin tämä kymmenen vuotias. Vai onko se ikä? Ja koska se ikä alkaa?

Mitä jos minusta sisimmässäni tuntuisi,että olen mies naisen kehossa. Saisinko sitten paljastaa rintani?  Rannalla , instagramissa , olla baarissa ilman paitaa?

Minua on kehoitettu useaan otteeseen ympäri maailmaa laittamaan yläosa päälle. Kehoittaja on aina ollut mies. Syy on ollut ettei rannalle haluta häiriöitä. Mm olen jäänyt naureskelemaan, että minkäköhänlaista tappelukohtausta rintani saavatkaan keskenään aikaan. 😅

Joo ymmärrän toki, että ei haluta että miehet villiintyvät ja alkavat käyttäytymään kuin eläimet, tämän uuden ihmeen edessä ONHAN KYSEESSÄ SENTÄÄN NÄNNIT!

Jos minun nännit ovat niin sekstistiset, niin miksi homo miehet saa olla ilman paitaa? Kyllä niistäkin joku kiihottuu?

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että mitä enemmän ihminen alastomia kehoja näkee, sen normaalimmin hän niihin suhtautuu, eikä sekoa. Eikä hänen tarvitse tuijottaa joka ikistä vartaloa, eläimellinen kiima silmissään. Maissa missä ollaan pikkuruisissa stringeissä rannalla ja yläosattomuus on ennemmän sääntö kuin poikkeus, ei kukaan sekoa nännejä nähdessään.

Mikä niissä on niin ihmeellistä!? Itse kuljen todella paljon mekoissa ja topeissa missä nännit saattavat kuultaa läpi ja se saa varsinkin instagramissa ihmiset sekoamaan! Sekä olen mieluiten rannalla ilman yläosaa. Minä en voi vaan ymmärtää, mikä niissä on niin ihmeellistä että niihin pitää kiinnittää niin paljon huomiota..?? Ne on meillä ihan kaikilla . Katso oman paitasi alle, jos et ole vielä niitä löytänyt. 😅 Yleensä omat kehon osat löydetään jo ihan vaippaikäisinä, jos näin ei ole kohdallasi vielä käynyt niin kehoitan tutustumaan itseensä. Itsensä katselu on hirveän tervettä 😉

Minulta on joskus joku urpo kysynyt, että onko minun nännini silikoonista 😂 Juu ei ole, enkä usko kenenkään muunkaan nännien olevan. Rintani on kyllä leikattu The Look kauneusklinikalla. Mutta nännini minulla on ihan omat.

 

Se miksi tästä asiasta nyt vauhkoan, niin minua suuresti ärsyttää se, että naisen rinnat on aivan eri arvossa kun miesten. Tasa-arvon nimissä jokaisen tulisi saada pukeutua miten haluaa. Paljastaa rintansa ja ne nännit ihan kuten miestenkin. Oli ne sitten suuret, pienet tai pääsikokoiset. Toki tietenkin täytyy muistaa kaupunkien käyttäytymis säännöt, ettei nyt alasti mennä sinne minne ei saa.

Myös Instagram saisi vapauttaa naisten nännit! Ihan vaan siksi, jotta jokainen saisi siellä tehdä sellaista taidetta kuin haluaa. Pidetään Instagram kauneuden lähteenä, ilman että kuvaan tarvitsee lisätä joku ihmeellinen ruma hymiö, aina kun naisen nänni vähän vilahtaa. Typerää minusta.

Jos kaikki ihmiset olisivat enemmän alasti. Olisi maailma paljon parempi paikka elää. Ihmiset olisivat enemmän sinut itsensä kanssa ja siten myös muiden. Kaikkien pitäisi katsoa kehoja enemmän ja etenkin omaansa. Vain sillä kaikki ennakkoluulot ja epävarmuudet saataisiin ihmisistä pois. Eikä silloin enää jokainen pieni ihonpala aiheutasi kenessäkään eläimellisiä reaktioita. Ihmiset alkaisivat käyttäytyä kuin sivistyneen ihmisen kuuluu.

 

Joten #freethenipple

 

17 comments

 1. Keijo Ruuska

  Miksi tässä kuvassa blogissasi sitten peität nännisi, jos kerran #freethenipple ja sinun mielestäsi ei ole mitään pahaa olla rinnat paljaina?

  Nimim. Just Wondering

  • Elina Tervo

   Juuri siksi että instagramissa tili poistetaan jos siellä näkyy nänni. Koska instgramissa ei sallita ”alastomuutta”.

   • Keijo Ruuska

    Tämä alusta, johon kirjoitan kommenttini on blogisi, eikä Instagram ja kuva yllä on blogissasi, joka käsittääkseni sallii “alastomuuden”? Mielestäni kirjoituksesi on ristiriidassa kuvan kanssa, koska et kuitenkaan paljasta nännejäsi, vaikka samaan aikaan kirjoitat, ettet koe sitä mitenkään seksistisenä. Miksi?

 2. Onko jostain mahdollista saada kuvia nänneistäsi?

  • Elina Tervo

   Ei tainnut taas mennä ihan perille asti tämä kirjoitus. Lukisit edes kerran ajatuksella niin ymmärtäisit mistä siinä on kyse.

   Juuri siitä että miksi niistä pitää tehdä niin iso numero!!!!

   Ja ei minun nänneistäni ei ole kuvia missään!!! Voi herranjumala sentään 😂

   • Jos ne ei ole iso numero, niin näytä ne kaikille. Luin tekstin ja kirjoitit, että mitä enemmän ne näkyy. Sitä normaalimpaa se on, joten put ya money where ya mouth is ja show em nipples.

 3. Paljon puhetta nänneistä ja siitä kuinka ne rinnat pitäisi saada olla esillä tasa-arvon myötä mutta mikset tosiaan sitten vaan laita kuvia missä ne näkyy paljaana eikä vedota johonkin Instagramin sääntöihin yms turhuuteen. Vähän tekopyhää huomion hakua enemmänkin esittelemällä vaan tissejä joka on hieman ristiriidassa blogi kirjoituksen sisällön kanssa.

  • Elina Tervo

   Ei tässä tekstissä nyt ollut kyse siitä että haluaisin omia nännejäni kuvata Internettiin 🤦🏽‍♀️ VOI HYVÄT IHMISET SENTÄÄN!

   Kyse oli nimenomaan siitä ettei minun mielestäni kenekään nänneistä tarvitse tehdä mitään halpoota. Näkyy ne sitten paidan läpi tai kulkeeko hän topleksena rannalla. Kaikilla tulisi olla oikeus pukeutua kuten haluaa! Siitä tässä on kyse.

   Maailman luonnollisemmalta asiasta ja siitä ettei jostain hiton nänneistä tarvisi kenekään seota.

   Ikävää että olette ymmärtäneet minut väärin. Ponro on kuulkaas niitä varten ketkä sellaisia kuvia nettiin haluavat laittaa ja se on sitten ihan täysin eri asia .

 4. Aika iso haloo tuli siitakin nuoresta naisesta joka suomessa joutui rantavahtien hampaisiin koska oli ylaosattomissa. Hirvea haloo ihan mitattomasta asiasta. Ehka kaikkein typerin haloo mita tisseista on tullut,on ehka tama imetyskielto. Noh toivotaan etta jarki tassa lopulta voittaa.

 5. #thisistheworldwelivein

  Olen samaa mieltä kaikesta. Nännit pitää saada esille. Kunhan joku rohkea tekisi aloitteen ja murtaisi tabut. Kukahan se rohkea henkilö voisi olla, onko Elina sinusta tähän? Sinähän tässä vaatimalla vaadit nännien esittämistä, joten pitääkö muiden olla niitä edelläkävijöitä. Taidat olla se takaa huutelija, joka uskaltautuu vasta massan mukaan. *provo*

  • Elina Tervo

   Tässä nyt ei ollut siitä kyse , että minä nyt haluan laittaa netin täyteen nänneistä kuvia. Vaan siitä ettei niistä tulisi niin iso haloo jos ne joskus jossain vilahtaa. Kyse on siitä että se on maailman luonnollisin asia eikä nimenomaan pikään provo.
   Kyse on siitä ettei ketään heitetä uimarannalta pois jos kulkee ilman yläosaa sekä siitä että jokainen saa pukeutua niin kuin haluaa.

 6. Kummallista touhua, kun puhutaan nännien vapauttamisesta ja silti nännit ovat kaikilla puolestapuhujilla piilossa. Jos ei uskalla nännejä pitää vapaasti esillä, niin on turha puolustella miten iso “ongelma” se on. Itsehän naiset niistä ongelman tekee, kun niitä piilottelevat.

 7. Minäkin oletin näkeväni nännisi tullessani tänne. Ota kuva nännistäsi, pelkästä nännistä. Sellainen äärimmäinen lähikuva.

 8. Ymmärsin kyllä heti tän kirjoituksen pointin ja asiaahan Elina puhuu. Kyllä naistenkin pitäisi saada kulkea kadulla rinnat paljaina. Jostain luin että 80-luvulla naisten yläosattomuus oli Suomessa lähestulkoon maan tapa, ei silloin kukaan siitä nipottanut. Tissiviikko ja New Yorkin topless-päivä (vai kutsutaanko sitä tuolla nimellä?) oli mielestäni hyvä alku. nyt vain jonkun rohkean olisi vietävä asia taas askeleen pitemmälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*