Huhuh mitähän sanois Kuubasta…

Joskus käy reissatessa tosiaankin niin, ettei maa vastaa yhtään niitä unelmia tai toiveita mitä on kuvitellut. Mä oon halunnut jo vuosia matkustaa Kuubaan ja omat ajatukset siitä oli aika vaaleanpunaiset😅 Totuus olikin jotain muuta. Täytyy sanoa ihan suoraan, että maa mistä en tykännyt yhtään. Joka päivä yritin etsiä jotain positiivista, mutta jotenkin fiilis siellä oli jatkuvasti että päästäkää mut jo pois täältä 😂.

Monet on kehuneet maata maasta taivaaseen, mutta minulle vaan ei uponnut. Toki aina käyttäjä kokemukset on erilaisia ja meidän matkaa varjosti varmasti eniten se, että oltiin koko ajan kipeitä. Myöskin Kuuban hintataso oli todella korkea, siihen nähden mitä sille rahalle sai vastinetta. Todella paha ruoka ja hitaus kaikessa sai hermot kierälle, tai siis todella kireälle. Myöskin se, että kaikki oli jatkuvalla syötöllä aivan räkäkännissä ei tehnyt asioimisesta mitenkään mukavaa saati turvallista. Noh, mutta näistä lisää tulevassa WOW.n Kuuba jaksossa. Aina ei mee niin kuin strömsössä ja tää retki ei todellakaan ollut ikimuistoinen positiivisuudessaan.

Oli siellä toki asioitakin mistä nautti. Esimerkiksi kauniit rannat ja aivan ihanat Kuubalaiset perheet missä asuttiin. Aivan ihania sydämmellisiä ihmisiä ja mitä huolenpitoa 🙏🏼❤  Rommia oli kans niin , ettei loppunut kesken 😄 No mutta, näistä lisää sunnuntaina. Pysykää kanavalla.

Sunnuntaita odotellessa voi käydä fiilistelee tulivuoripulkkamäkeä ja syitä miksi ylipäätään sinne Kuubaan päädyttiin, vaikka se ei reitillämme alunperin edes ollut. Sitä oli kuitenkin toivottu meidän kohteeksi, joten käytiin tsekkaamassa. ☺

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*