Jokaisen travel tytön kauneudenhoidon kulmakivet.

Reissussa rähjääntyy se on varma 😄 Paikka vaihtuu jatkuvasti, laukussa ei juuri voi kantaa kun ihan tarpeellisimmat. Ilmaston lämpöerot on ehkä suurin rasite iholle, kuin myös aurinko, suolevesi, ilmastointi Hahha lista on loputon 😄 Hiuksista puhumattakaan. Kampaajalle ei todellakaan ole butjetissa varaa, mutta jotenkin on yritettävä pysyä ihmisen näköisenä. Sekä tietenkin olis kiva ettei iho ja tukka karise päältä 😄

Tässä on mun suositukset kauniiseen ja hyvin kasteutettuun ihoon joka kestää ”käytössä” 😉

1.Eli hippinä tietenkin suosin aina luonnonmukaisia ihonhoito tuotteita. Vuosia olen käyttänyt kookosöljyä ihan päästä varpaisiin ja myös pessyt hampaita sillä. Eli paljon muuta ihminen ei tarvitse. Sitä voi siis käyttää ihan mihin vaan. Vartalorasvana, kasvo- ja käsivoiteena. Hampaiden valkaisiana, ien tulehduksiin, hammas särkyyn tai vaikka liukastus voiteena. Se pitäisi löytyä jokaisen matkalaukusta.

2. Toinen ykkös asia on meikinpoisto öljy. Ei kannata laittaa kasvoille kuivattavia vahvoja myrkkyjä. Luonnollinen öljy hoitaa ihoa samalla kun puhdistaa. Kookosöljykin sopii tähän mainiosti jos purkkitila on hyvin pieni.

3. Luonnonmukainen aurinko öljy. Rakastan aurinkoa, mutta ihon on hyvä suojata auringolta ja kuivumisesta. Eli mun valinta on babyoilin sijasta luonnollinen öljy missä on luonnolliset uv suojat.

4. Vartalo vaahto. Pitää ihon kimmoisana ja pehmeänä. Ja tuoksuu tietenkin ihanalta ☺️

 

No sitten ne hiukset. Se onkin vaikeampi rasti, kun tuo aurinko paahtaa, meri vesi kuivattaa, allasvesi vie värit jne. Hyvät pesu ja hoitoaineet on siis ihan mast juttu, jos aikoo selvitä ilman että sakset viuhuu vähän enemmän.

 

1. Kaikki lähtee hyvin hoitavasta shampposta. Itse olen jo jonkin aikaa käyttänyt Puran tuotteita. Enkä enää pystyisi vaihtamaan. Mä tykkään ja mun hiukset tykkää. Mulla on tosi rasvoittuvat, mutta kuivat hiukset. Tää shampoo pesee tosi hyvin, mutta samalla hoitaa.

2. Hoitoaine. Ei ilman sitä voi elää. Mutta se rasvoittuminen… noh, Puran hoitoaine ei rasvota mutta jättää hiuksen ihan pehmeiksi ja helpoksi kammata. Mulle toimii todella hyvin.

3. Color Mask !!!! Mä voisin hehkuttaa Puran color maskia vaikka koko päivän. Se on NIIN hyvä! Se on samalla teho hoito ja samalla se sävyttää hiukset ihan uuteen uskoo. Hiukset näyttää aina kuin just värjätyiltä! Kiiltävät , pehmeät ja niin täynnä väriä! Ah, rakastan tätä tuotetta😍

4. Jätettävät öljyt. Mä otin nyt hetkeksi pidennykset pois, mutta jätettävät öljyt oli niihin ihan ykkös juttu. Hiukset pysyi pois takusta, vaikka missä tuulessa ja tuiskussa pyöri. Toimii myös loistavasti omienkin latvojen hoitoon. Aina kun ei jakso suihkussa koko päivää viettää ja hoitoaineilla läträtä. Nimimerkillä joka maassa ei ole lämmintä vettä 😄 Jääkylmä suihku kun ei houkuta hiustenpesuun .

 

Nää kun on matkassa niin pärjää oikein pitkälle ☺️ Ja nämä on muuten super riittoisia, eli ei tarvii hamstrata montaa purkkia.

Pura Kosmetican tuotteita saa ympäri Suomea kampaamo liikkeistä ja heidän maahantuonti sijaitsee Tuusulassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*