Jos viime viikolla oli ”ongelmia”, niin nyt ongelma leveli nousi tappiin!

Edellisessä postauksessa taisin mainita, että tää Losin reissu ei oo menny ihan putkeen ja on ollu pään vaivaa jos toista 😅 Niin, nyt ne ongelmat kasvoi ihan pikkusen vielä levelillä ylöspäin 😂 Mä en voi enää muuta kun nauraa tälle huonolle tuurille.

Kaikkihan siis tietää, että butjetti on minimaalinen ja jokaiselle pennille on paikkansa. Nooh, tänään sitten ne viimeisetkin roposet katosi taivaan tuuliin. Lähtö lähenee ja yritin buukata Thaimaasta jatkolentoa, että päästään täältä koneeseen. Ihmettelin, kun ei kortti mennyt läpi monesta yrityksestä huolimatta. Heitin läpällä, että onkohan joku käyny tyhjentää tilin… Menin nettipankkiin ja jep jep tili tyhjä. Viimeinen jälki kortin käytöstä eiliseltä päivältä ja yhtäkkiä katevarauksilla tili tyhjä.

Mmm …ei sitten ostettu lentoja, eikä varattu myöskään majoitusta. Aikaerosta johtuen en voinut heti soittaa pankkiinkaan, että mitä hittoa siellä mun tilillä on käyty.. Joten tässä vaan sitten ootellaan.. 🤔

Vois kysyä itsestänsä, että hermostuttaako? Maailman toiselta laidalta pitäis päästä toiselle puolelle.  Lennolle ei päästä ilman jatkolentojen. Jotain pitäis syödäkkin ja jossain nukkua.. Niin ja tokihan en oo tässä veneessä yksin, vaan mulla olisi toinenkin suu ruokittavana. Tilillä nolla euroa 😂 En mä tiedä, mua lähinnä vaan naurattaa..

Jos kortti on skimmattu ja jotain nettiostoksia sillä tehty, niin joo ne ehkä hyvällä tuurilla saa jossain vaiheessa takaisin, tai sitten ei, kun kyseessä ei ole luottokortti. 🙄 Jossain vaiheessa on aika laaja aikakäsite ja täs pitäis tehdä siirtoja ja elääkkin.

Huhuh, nyt tiedän sitten senkin miltä tuntuu olla Losissa täysin perse auki 😄

Jotenkinhan tästä varmasti selvitään, en tiedä kyllä vielä yhtään miten… mutta Onpahan taas draaman kaarta kerrakseen.

 

Mutta hei ei tää oo mitään, on kai niitä pahempiakin tilanteita ollu mistä on selvitty 🤔 ei kyllä just nyt tuu mieleen 😂✌🏽

Noh, mutta show must go on 🤘🏼

 

#oispakaljaa

Kuvat: Juho Tirkkonen

2 comments

  1. Pankeilla pitäisi olla 24h toimiva numero? ja myös netissä voi yrittää lähettää viestiä. Oletko nostanut rahaa jossain kadun pankkiautomaatissa? kannattaa nostaa rahat pankkien sisätiloissa, niitä ulkoautomaatteja hakkeroidaan koko ajan jokapuolella maailmaa. Myös joissain pikkuliikkeissä voi olla kopiointilaite

    • Elina Tervo

      Juu onkin 24 h puhelin että kortit saa suljettua, mutta että näkisi mitä siellä on tapahtunut niin niissä täytyy saada pankkivirkailija puhelimen päähän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*