Mä en kasva aikuiseksi vielä.

“On kaksi täysin eri asiaa olla turisti tai matkustaja. Turisti hikoilee parissa viikossa lompakon tyhjäksi ja suorittaa paikat nopeasti läpi. Matkustajalla ei yleensä ole juurikaan rahaa, mutta sitäkin enemmän aikaa. Valinta jäädä tai jatkaa matkaa on mitä minä kutsun vapaudeksi.”

Olin monta vuotta turisti eli turre. Matkustin paljon, pitkiäkin aikoja, mutta aina oli kotiinpaluu lippu ostettuna. Kesti tosi kauan ennen kuin uskalsin heittäytyä matkustajaksi eli travelleriksi. Nyt voin käsi sydämelle sanoa olevani vihdoinkin sitä mitä se sanan kaikessa muodoissa tarkoittaa.

Olen nyt Suomessa käymässä ja täytyy sanoa, että tänne on aina vaan vaikeampi tulla. Ajatusmaailma on niin kaukana täkäläisten ajatuksista, että tunnen itseni todella ulkopuoliseksi täällä. Kaikki on niin juurtunutta. Kaikki on niin kiinni jossain. Itse on niin irrallinen ja “vapaa” että on vaikea samaistua enää tähän maailmaan.

Paljon on muuttunut, ihmiset on kasvanut ehkä eri suuntaan kuin minä. Aikuistunut. Musta on aivan ihana katsella vierestä ystävien ja läheisten arkea ja vaan ihmetellä miten kaikki on niin aikuisia nykyisin. 😅 Mietin, että tälläisestä mä joskus haaveilen, kun on yksinäinen hetki tai rahat on loppu maailmalla 😄 Mutta joo ei oo mun vuoro vielä… Enkä oo varma onko ehkä ikinä. Tykkään mun Peter Pan elämästä ja olen tosi onnellinen näin ☺️

California inspiroi minua taas todella paljon ja pää on täynnä uusia ideoita ja matkakohteita 🙏🏼😊 Uusi passi polttelee taskussa ja uutta reittisuunnitelmaa piirtelen jo karttapalloon. Niin paljon oli nyt syksyllä elämässä takapakkeja, että meinasin jo kadottaa kaiken positiivisuuden. Onneksi löysin sen taas takaisin ja näen vaan mahdollisuuksia ja olen todella inspiroitunut 😁

Täällä kaikki hyvin, vaikkakin tooodella kylmä 😄

 

 

Kuva: Juho Tirkkonen

Kuvaus paikka: The Look Kamppi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top