Mieletön Cappadocia !!!!

Terveisiä mikä mikä maasta 😄 Tänne kai ne muutkin Peter Panit on karanneet. Tää on vaan niin huikee tää fiilis tässä paikassa, että mä en voi mitään muuta, kun olla yhtä isoo rakkautta koko muija. Tai siis voiko maailmassa olla vielä näin ihania paikkoja?? Huhuh, luulin nähneeni jo kaikenlaista, mut tää paikka vei kyllä kymppi kärjen mun sydämessä.

Jos joku vielä uskaltaa väittää ettei ympäristö vaikuta ihmiseen, niin valehtelee. Tää paikka huokuu onnellisuutta ja se tarttuu ❤️

Laskeuduin tänne tosiaan eilen aamuyöstä ja aamulla herätessä mulle tehtiin maailman ihanin aamiainen.. vaikka olin jo tunnilla myöhästynyt aamiaisella. Aamiainen mitä tosiaan söin koko päivän, oli niiin hyvää ja kertoi heti tän hotellin palvelutasosta. Niin sydämellisiä ihmisiä.

Aamiaisen jälkeen hotellin johtaja kävi esittelemässä minulle pääpaikat ja vei minut vaeltamaan. Huhuh nää maisemat, ihan henkeä salpaavaa koko ajan. Tää hiljaisuus ja rauha. Wau !

 

Tänään lähdin taas hotellin omistajan matkaan maanalaiseen kaupunkiin, mikä oli aika huikee. Tosin en tiennyt, että minulla on niin valtava ahtaanpaikan kammo . Olin siellä 15min ja mun oli pakko päästä ulos. Ei vaan pystynyt. Minimaalisia käytäviä, tosi tosi kylmä, syvällä maan alla oli vaan mulle liikaa. Todella uskomatonta, että ihmiset on viettänyt siellä 6 kk vuodesta paossa.

Maanalaisen kaupungin jälkeen käytiin muutamalla näköalapaikalla kuuntelemassa hiljaisuutta… Wau, tää on jotain uskomatonta kauneutta mitä kameraan ei saa taltioitua.

No sitten päivän odottamattomin hetki, tai siis minulle sellainen ”häh, tätäkö mä haluan alkaa tekee hetki”. 😂 Mentiin keramiikkapajalle. Juu u ,mesta missä tehdään perinteisiä saviruukkuja. Siellä pääsi sitten itse kokeilemaan miten se ruukku niissä omissa pikku kätösissä vuovaantuu. Olipahan muuten terapeuttista 😄. Ihanaa suorastaa! Eihän siitä mitään ruukkua tullut. Tuli kuitenkin sellainen olo, et hei sitten joskus, kun musta tuntuu et koti olis kiva, niin mä haluun tälläsen pyörivän systeemin ja siinä mä voin sitten alkaa askartelee paskartelee tälläsiä. 😅 Katsella merta ja fiilistellä.

No mutta, ei mennä asioiden edelle. Tulevaisuuden harrastus on siis löytynyt, enää täytyy löytää se paikka missä tuntuu et tänne vois jäädä. 😉 Maailman ympärysmatkaani on kuitenkin vielä puolet jäljellä, joten olen toiveikas 😄.

 

Siitä siis puheen ollen WOW.n kuvaukset jatkuvat uuden kuvaajan voimin  jälleen viikonloppuna ja ensi viikolla saamme sitten normaaliin tapaan jaksoja ulos!!! JEE😄 Odottavan aika on ollut todella pitkä ja niin paljon ideoita pää täys, etten malta päästä toteuttamaan!!! Eli siis, jos mun YouTube kanava ei ole vielä seurannassa, niin nyt viimeistään kanavan pariin, nimittäin ensi viikolla tulee timanttista sisältöä 😉

 

Eli YouTube Elina Tervo – Wanderers of The World. Nähdään siellä 🙏🏼☺💫🌎

 

2 comments

  1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top