Olisko se sitten seuraavaksi Amerikan vuoro.

Amerikka, olisiko se nyt sen aika”

Pari päivää yrittänyt tässä suunnitella vähän tulevaa. Mä en nyt tiedä mikä siellä mua odottaa, mutta joku mun sisällä nyt sanoo että sinne Amerikkaan olis nyt menetävä 😄.

Lokakuun nyt olen vielä täällä Barceloonassa. Mulla on täällä kuvausjuttuja vielä 24 päivään asti. Sitten suuntaan Viroon yhdelle kuvausmatkalle ja samalla reissulla  täytyy tulla hakemaan passiin vähän uutta virtaa. Eli ainakin yhden päivän pika visiitti siis Suomeen luvassa kuukauden päästä.

 

Miks nyt se Amerikka huutaa mun nimeä🤔 Mä oon aina tykännyt jenkeistä, kun hullu puurosta ja kyllä sinne heti muuttaisin jos Green Card lyötäisiin lapaseen. Ehkä tää Barcelonan Miami fiilis on päässyt mun alitajuntaan liiaksikin ja nyt on päästävä rapakon toiselle puolelle 😄

Siellä olis paljon kavereita ketä haluaisin käydä moikkaamassa, mutta tulisi aika pitkä retki. Ekana haluisin käydä Nykissä, Central Parkin aamulenkkeilystä olen haaveillut jo monena aamuna 😅 Se on niin ihana 😍

Seuraavaksi California huutaa mun nimeä. En ole ikinä käynyt sillä puolella ja onhan sinne nyt päästävä.  Kunnon roadtrippi ja ihan reilusti aikaa , koska luulen että viihdyn liiankin hyvin 😄.

Siitä sitten Vegasiin , oon käynyt 4 vai 5 kertaa ja aina vaan se on yhtä hassu 😄 Siellä on kaikkee ja samalla ei yhtään mitään ☺️ Mut viikonloppu sinne olis bueno 👌

Sieltä suuntaisin Miamiin. Se on vaan yks mun lemppari paikoista 🙂 Sinne haluisin jäädä muutamaksi kuukaudeksi treenailemaan. Siellä mä oon aina todella inspiroitunut 😇💪

No sittenhän on tää mun synttärimatka (siis mun päänsisällä suunniteltu, mitään ei oo siis ostettu) Columbiaan ☺️ Haluaisin kovasti viettää mun synttärit siellä.

Ja ja ja onhan näitä. Nyt vaan täytyy päättää mihin sitä marraskuussa sitten suuntaa ja seuraavaksi asettuu. Facktahan on se että täällä tulee mulle liian kylmä 😅.

 

Unelmien täyteistä sunnuntaita 💋

 

Photo and Edit; MpaPhotoStudio

2 comments

  1. San Francisco, älä missaa sitä! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*