Oma verkkokauppa ja nettivalmennukset alkavat pian.

Hei ihania uutisia kaikille niille jotka on toivonut nettivalmennuksia ja joogatunteja netinvälityksellä 😊 Nyt nimittäin minulla on työn alla ihka oma nettikauppa!

Nettikauppa saadaan auki marraskuuhun menessä ja silloin myynnissä heti ensimmäinen 6 viikon nettivalmennus. Valmennus on tarkoitettu kaikille jotaka haluavat terveemmän tasapainoisemman kehon ja mielen. 😊 Valmennuksessa on kolme osa-aluetta ja ne voi ostaa joko yhdessä tai erikseen.

1. Joogaa terveempään kehoon ja buustaamaan aineenvaihduntaa.

2. Kehoa muokkaava ja vahvistava 6 viikon treeniohjelma kuntosalille.

3. Ruokavalio virkeämpään ja terveempään kehoon.

 

Ensimmäinen valmennus sopii niin miehille kuin naisillekin. Voi olla aloittelija niin salilla tai joogassakin, ohjeet on selkeät. Jos on punttia nostellut paljon  aikaisemminkin, tämä on hyvä toimiva treeniohjelma jos tarvitsee uutta potkua omaan tekemiseen. Ruokavalio on muokattavissa jos on allergioita yms. Siihenkin saa selkeät ohjeet. ☺️

Ihanaa päästä kuvailemaan materiaalia lähi viikkoina ja kun saadaan paketit valmiiksi, laitan lisäinfoa tänne blogin puolelle hinnoista yms.

 

Jatko valmennus tulee näihin sitten vuodenvaihteessa. Mutta jos syksy tuntuu raskaalta, niin tästä valmennuksesta on varmasti suuri apu vireystilan parantamiseen ☺️

Se sopii myös laihduttajalle, kuudessa viikossa voi tiputtaa 5-10kg . Riippuen lähtötilanteesta ja kuinka tarkasti ohjeita pystyy noudattamaan.

 

Malttakaa odottaa vielä kuukauden päivät ☺️ Sitten päästään treenailemaan yhdessä 😏

 

Paikka: Barcelona

Vaatteet: Bershka

Kuvat: Jose Angel Photography

2 comments

  1. Voiko valmennuksia ostaa erikseen? Eli tarkoitan, että onko mahdollista esim ostaa vain ruokavaliota? Itsellä treeni kyllä pelittää mutta parannettavaa olisi tuolla ruokavalion puolella.

    • Elina Tervo

      Moikka, juu kyllä voi. Kaikki palikat on erikseen ostettavissa. 😊 Ja ruokavaliohan on kaikki kaikessa. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*