Pitäiskö tehdä vauva?

Niin moni tekee vauvoja…

En tiedä… taas on se aika vuodesta, kun Instagram täytyy vauva uutisista. Ihanaa, olen iloinen ja onnellinen jokaisen vanhemman onnesta.

Musta on alkanut tuntumaan, ehkä jopa erinlaiselta muiden vauva onni. Ennen ajattelin et hyi olkoon!!! Mutta nyt pystyn jo ajattelemaan , et wau ! Noi on yrittänyt kauan ja nyt niille luoja luonut jotain ihmeellistä.. Tosi Hyvä.

Onko mulla vauva kuume. 😄 Juu ei, ei pelkoa. En tiedä mikä tässä maailmassa saisi heilahtaa paikaltaan, että niin kävisi.. Mutta täytyy myöntää, että mietin useammin kyseistä asiaa.

Tässä maailmaa matkatessa nolla butjetilla, väkisinkin miettii.. mitenhän kävisi, jos olisi joku toinen huollettavana, edes koira?! Joku toinen kenestä pitäisi pitää huolta… Niin kuin aina. Ei voi jättää mihinkään hetkeksi,edes sekunniksi. Kuulostaa hyvin raskaalta hommalta. Kaikki kunnioitus kyllä ihan kaikille iskille ja äiteille, varsinkin omille. Huhuh, ootte kyl hullun työn tehny.

Eräs 75 – vuotias muikkeli kysyi eräässä hostellissa, että minkä ikäinen olen…?
Oltiin juteltu puolipäivää yhtä jos toista kattoterassilla, missä kävi ilmi, että hän on saanut esikois poikansa 41 – vuotiaana . Siihen päälle hän vain tokaisi, hei muidu! Elä elämääs ja tee kaikki mitä haluut, sit voit vääntää sen muksun, kun ei oo muuta. Mut tee se , muuten on loppuelämä tylsää.

Onko? Onko elämä oikeesti niin tylsää tai jotenkin vajavaista jos omia lapsia ei ole, niitä ei saa tai halua…?

Mä tuskin koskaan omia lapsia synnytän, mutta jo pienenä olen ilmoittanut kovaan äänen adoptoivani yhden käkkäräpään.
Tällä hetkellä, kun katselen itseäni peilistä, ensimmäinen ajatus on että, hei ! Kyl joutus olee aikamoinen tyyppi, että jaksais huolehtia meistä molemmista 😄 Ehkä myös tälläinen tyyppi pitäis myös löytää ensin.

Joten hyvät ihmiset, kaikella rakkaudella. Tehkää lapsia rakkaudesta, älkää ongelmista. Pitäkää huoli ensin itsestänne, sitten toisista.

Rauhaa ja rakkautta ❤️

7 comments

  1. Tää oli tosi hienosti kirjoitettu! Mustakaan ei vaan voi sanoa että tee lapsia… Ennemmin niin että tee niitä asioita joista haaveilet ja mitkä tekee just sut onnelliseksi. Jos se on lapsi niin kiva, mutta ei se kaikille ole, joillekin se voi olla jotain ihan muuta…

  2. Äidinkieli

    En tiedä vauva_kuumeesta, mutta ehkä jonkin sortin aivo_vamma? Okei, oli ilkeetä, mutta nämä sun kirjoitukset… en löytänyt montaa järkevää lausetta. Jos yhdyssanat, lauserakenteet, pilkut ja kaikki muukin tuottaa noi paljon vaikeuksia, niin onkohan blogin pitäminen sun juttu? Tai oikolueta tekstit jollain, kun saa tuntea aika suurta myötähäpeää näitä lukiessa.

    • Elina Tervo

      Kiitos viestistä ☺️ Joo kyllä kirjoittaminen tuottaa minulle suuria ongelmia, kiitos että jaksat muistuttaa siitä 🙏🏼☺️ Minulla on todella paha lukihäiriö ja olen kärsinyt siitä joka ikinen päivä elämässäni. Sinun ei tarvitse lukea blogiani enää ja toivon todellakin ettet lue. Joo ei se ollut vain rumasti sanottu, se kertoi enemmän kuin tuhat oikein kirjoitettua sanaa, että olet läpeesi ruma ihminen.

  3. Suuri artikkeli Elina! Näyttää siltä, että kaikki naiset eivät halua äitiä. Joskus on onnettomuuksia tai jos kumppani haluaa lapsia. Voitko päättää, jos näin on? Onko sinulla halu olla naimisissa tai haluat elää vapaan elämän? Hyvä blogi, näyttö olevan ajoitettu sydän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*