Unelmat voi välillä olla vain egon luomaa illuusiota.

Joogalla on kyllä paikkansa maailmassa. 5 päivää takana jooga retriittiä ja noin 23 tuntia joogaa . Keho ja mieli todellakin kiittää.

Tulin tänne siksi, koska aikataulumuutosten takia jouduin jäämään hetkeksi yliaikaa Indoneesiaan. Ei hätää lähden huomenna ja vaikka koko Suomen kansa toivoi että joudun vankilaan, koska olen niin hiton tyhmä. Niin ikävä tuottaa teille pettymys, en joudu.

Yleensä en pahoita mieltä juurikaan toisten ihmisten puheista, mutta tällä kertaa musta tuntui jotenkin erityisen pahalta kaikki haukkuminen.

Minä matkustan työkseni ja olen hyvin perillä siitä miten missäkin maassa viisumi asiat toimii, otan aina selvää kaikesta ennen maahan menoa jne. Minunkin elämässä ikävä kyllä tapahtuu asioita mihin itse en voi vaikuttaa, mutta ei se minusta tyhmää tee.

Kyse ei ollut siis siitä ettenkö olisi välittänyt viisumista. Välitin. Siksi siellä viisumitoimistossa asioin ja kysyin mitä minun kuuluu nyt tehdä ja mikä olisi järkevintä. Tein juuri niin kuin he neuvoivat. Ei siis kyse ole siitä ettenkö tajuaisi mennä Singaporeen muutamalla satasella.. joo o tajuan kyllä, mutta koska suunnitelmani ei ole jäädä tänne tai muuallekaan Aasiaan , olisi se ollut vain rahan ja ajan tuhlausta. Saman rahan maksan vaan täältä lähtiessä lentokentällä.

Se että läpällä heitän vankila juttuja, niin en mä nyt jumalauta ole tosissani! Totta kai sekin olisi mahdollista, jos tänne jäisi vain välinpitämättömästi oleilemaan, mutta se ei ole missään nimessä minun tarkoitus.

Myöskin se, että ihmiset sanoo että ”kannattaako nyt lähteä matkalle jos ei ole rahaa kotiin paluu lippuun”. 🙄 Mmm no mihin ihmeen kotiinpaluu lippuun. Ei varmaan kannata huudella mielipiteitään, jos ei yhtään tiedä kenestä tai mistä asiasta edes puhuu.

1. Minulla ei ole kotia.

2. Mullakin on ihan normaali ihmisen tulot, ei makaa miljoonia pankkitilillä. Mä en tiedä paljon te Siellä Suomessa tienaatte, mutta jos sulla on joka päivä tosta noin vaan laittaa pari tonnia kahden ihmisen lentolippuihin ja elää vielä seuraava kuukausi matkustaen. Niin hei tosi hyvä ☺️👍🏽 Oon kyllä kuullu huhuja, että siellä edelleen säästetään koko vuosi yhteen viikon lomamatkaan vuodessa.

3. Moni sanoi ettei aijo katsoa videota, koska ei halua supportata minua. Okei, no miten ihmeessä voit tulla huutelemaan asioita jos et ole kuullut sanakaan mitä olen edes sanonut !?

Suosittelen ihan sama kenestä kyse tai asiasta niin ensin tutustumaan aiheeseen, ennen kuin sieltä suusta tulee jotain ihme sontaa, joka ei liity mihinkään. Kaikilla on oikeus mielipiteeseen, mutta perusta se pliis faktoihin. Ei siihen tunteeseen mitä sä luulet jonkun olevan. Tutustu ensin.

 

No mut se siitä. Edellisen WOW jakson rakeilusta.

Matka jatkuu ja parempana jatkuukin ☺️

Sitten siihen itse aiheeseen mitä egoilua täällä oikein tapahtuu.

Tää viisi päivää on taas ollu hyvä muistuta siitä miten voi hukata itsensä. Luulla tuntevansa jotain , mutta ne onkin aivan jonkun toisen tunteita tai ajatuksia. Miten sitä onkin yhtäkkiä niin sulkeutunut. Missä on se kaikki valo, ilo ja riemu. Se tosiaan oli hetken jo tosi kateissa.

Kaks päivää meni ihan vaan siihen, että uskalsin päästää siitä egosta taas irti. Luulin, että olin jättänyt sen ikuisiksi ajoiksi Intiaan, eikä se koskaan enää palaisi. Niin vaan tuli Neiti Ego sieltä ja kovaa tulikin.

Kolmas päivä meni siihen, kun pohdin syytä siihen ja mikä trauma sen aiheuttaa, että heitän niinkin turhan asian kun egon päälle. Itselläni se on selvästi se tunne, kun tuntuu ettei arvosteta. Ei kunnioiteta sitä mitä kaikkea tekee toisten eteen. Antaa kaikkensa, eikä silti saa kiitosta. Sieltä nousee sitten ne suojamuurit, egoisti ja sinne katoaa koko ihminen.

Kaksi viimeistä päivää olen lasketellut niitä suojamuureja ja alkanut taas luottaa universaaliin rakkauteen. Se on siellä ja kaikki meissä ja meidän ympärillä.

Mä olen aina uskonut kiltteyteen ja siihen, että kaikki haluaa kaikille hyvää. Minulle on sanottu vuosia, että olen sinisilmäinen idiootti, ettei ihmisiin voi luottaa. Kaikki tavoittelevat vain omaa etuaan. Se on varmasti totta. Minä kuitenkin haluan olla sitä mieltä, että hyvyys kantaa pidemmälle. Ihan sama kuinka paljon tulee takkiin. Mä haluan lopussa katsoa peiliin, taputtaa itseäni olalle ja sanoa, että olin se hyvä tyyppi loppuun asti.

Ehkä tämän viiden päivän syvin opetus itselle nimenomaan oli se, että jos ne tavoitellut ihmiset tai asiat ympärillä ei ole minun arvomaailman mukaisia, niitä ei kuulu sitten olla tai tehdä.

Unelmat voi välillä olla vain egon luomaa illuusiota. Se mistä oikeasti unelmoi voi olla ihan jotain muuta.

 

Minä jatkan mun unelma matkaa sydän ja mieli taas auki ☺️ Tämä oli tarpeellinen pysähdys. Kiitos maailma, että läpsit mua taas vähän poskille.

Se hetki kun tuntuu, että kaikki leviää käsiin. Voikin olla juuri se hetki, kun ne palaset siirtyvät vain oikeille paikoilleen.

 

Muista hengittää.

Namaste 🙏🏼

 

2 comments

  1. Älä välitä idiooteista. Ne ovat vaan kateellisia kun eivät pysty itse elämään maailmalla. Sun ohjelma on viihdyttävä ja rentouttavaa katsella. Odotamme mieheni kanssa joka viikko uutta jaksoa! Tulee vähän mieleen Madventures alkuaikoina. En muista milloin oisin nauranut yhtä paljon kuin kookospähkinä jaksossa 😅

    • Elina Tervo

      Voi että ☺️🙏🏼 Kiitos ihana palautteesta. Sait minut isosti hymyilemään. Toivottavasti nauratte myös jatkossa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top