Urheilijoille suunniteltu rintaimplantti.

Jatketaan jälleen aiheesta rintaleikkaus. ☺ Muistutan jälkeen, että tämä postaus on niille ihmisille tarkoitettu, jotka harkitsevat leikkaukseen menemistä tai haluavat lisää tietoa silikooneista.

Eli kun ajatuksissasi on rintaleikkaus, oli se sitten suurennus, pienennys, nosto, proteesi yms. niin tietenkin on ensisijaisen tärkeää on laittaa sinun tarpeisiisi sopiva implantti. Etenkin jos olet liikkuva ihminen tai fitnessurheilija on tärkeää, että implantti ei näy, tunnu tai ole tiellä. Tämä implantti sopii myös erityisen hyvin rintasyövän sairastaneille, joilta on oma rinta jouduttu poistamaan.

Miksi siis valita SEBBIN INTEGRITY rintaimplantti.

Rintaleikkausta suunnitellessa ei heti tule ajatelleeksi sitä, että liikunnalliset harrastukset extremelajeineen voivat vaikuttaa siihen millaisen rintaimplanttin tarvitset.

Kun liikeradat kasvavat, lihaksisto liikkuu sekä kehittyy ja vartalon fysiikan rajoja koetellaan, on myös rintaimplantti kudosten kitkan ja liikkeen vuoksi jatkuvassa rasituksessa. Tähän tarpeeseen Sebbin on kehittänyt INTEGRITY rintaimplantit. Sen korkeakoheesioinen geeli sekä vahvistettu ulkokuori kestävät vaativankin liikunnan tuomat haasteet ilman, että Sinun pitäisi olla huolissasi. Eli implantti on erityisen kestävä oli sitten lajisi nyrkkeily tai vaikka skeittaus 😄 Se ei mene rikki.

INTEGRITY implanttien erinomainen integroituminen sekä rakenteellinen muisti mahdollistavat implantoinnin poikkeuksellisen pienestä viillosta, jolloin lopputulos on entistä huomaamattomampi ja arpien paraneminen nopeampaa.

Implantti tuntuu myöskin erittäin luonnolliselta, eikä se ole kova. Se sopii erityisesti fitness urheilijoille, joilla kehonrasva on alhainen. Se mukautuu omaan kudokseen, eikä näin ollen implantin reuna näy niin selkeästi eikä implanttia tunne koskettaessa kovinkaan helposti. Eli lopputulos on hyvin luonnollinen vaikkakin implantti on pyöreä.

Se minkä kokoiset implantit ottaa, kannattaa neuvotella kirurgin kanssa. Heillä on tieto ja taito nähdä miten ison implantin iho kestää, tai mikä ylipäätään sopii vartalon malliisi. Se minkä kokoiset implantit kaverilla on, voi näyttää täysin eriltä sinun päälläsi. Miten suurelta tai pieneltä rinta näyttää, riippuu hirveästi esimerkiksi selkäsi leveydestä. Joillakin fitness urheilijoilla saattaa olla 5 DL implantti ja näyttää hyvinkin normaalilta leveäksi treenatun selän vuoksi. Kun taas sama implantti sirolla toimistotytöllä näyttäisi aivan hullulta. Joten tässä ei numerot tai kuppikoot ratkaise, vaan nimenomaan juuri sinulle suunnitellut rinnat.

The Look käyttää leikkauksissaan tätä uutta implanttia ja voin jokaiselle sporttimimmille tätä lämmöllä suositella. 🙂

 

Kuvat: Juho Tirkkonen

Mekko: BohemianGirl Suomi

 

4 comments

  1. Nice artikkeli; tämä on uusi tieto. Sinulla on paljon lääketieteellistä tietoa. Haluatko olla lapsille ja perheelle tulevaisuudessa, onko se osa suunnitelmaa?

  2. Syvällistä tietoa artikkelista. Onko sinulla lapsia, avioliittoa ja perheesi osaa tulevasta suunnitelmasta elämässä?

  3. Kiitos rehellisestä vastauksesta. Koska useimmat naiset yleensä haluavat mennä naimisiin ja olla lapsia. Väestön valvonta haha, olet itsenäinen nainen. Luuletko, että muutat mielesi myöhemmin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*