WOW- Wanderers of The world uusi tiimi ja matka jatkuu!

Hei kaikki ihanat lukijat ja WOW.n katsojat! Nyt vihdoin on muutaman viikon tauon jälkeen päästy taas hommiin ja matka on taas jatkunut normaaliin malliin. Uusin jakso on siis nyt YouTubessa ja seuraava jakso tulee normaaliin tapaan sunnuntaina.

Sirkus on siis pyörähtänyt jälleen käyntiin ja matka jatkuu 🙏🏼 Seuraavat pari kuukautta pyöritään Euroopassa ja tehdään timanttista ohjelmaa. Eli travellaamisen ihanaa maailmaa, hulluja käänteitä, super kauniita paikkoja, maisemia, timanttisia hetkiä ja elämyksiä. Kaikkea mistä minä elän suurella sydämellä ❤.

Jenni Holopainen on siis minun uusi kuvaaja ja hän on nyt sitten remmissä mukana loppu vuoden. Tässä on ensimmäinen neljä päivää tehty töitä yhdessä ja alku vaikuttaa enemmän kuin lupaavalta. Meillä on ollu super hauskaa ja hän on mielettömän lahjakas kuvaaja. Joten tästä tulee hyvä, olen varma.

Tämän viikon sain olla rakkaan ystäväni Sandran kanssa, joka myös on ollut vahvasti mukana ohjelman tausta joukoissa koko alkuvuoden. Super kiitollinen tästä viikosta ja näistä ihmisistä ympärilläni.

Nyt on niin hyvä fiilis, vaikkakin flunssa painanu päälle koko viikon. Sekään ei pilaa mun tunnelmaa! Tästä on hyvä jatkaa! Menkää kattomaan jakso, antakaa palautetta ja insiroitukaa! 😉

Uusimpaan jaksoon pääset tästä👇 Muista tilata kanava, niin pysyt kärryillä missä mennään milloinkin !😉

 

Kuvat : Sandra Pesonen  Ig: https://www.instagram.com/terveiset_paivantasaajalta

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*